NYX Round Lipgloss - Soap Opera Queen

För ett bra tag sen så provade jag mig fram i NYX's sortiment genom att då och då klicka hem någon enstaka produkt från Ebay. Dessa läppglans var jag sugen på att prova efter att ha sett ett gäng swatches på Youtube. Fastnade direkt för färgen Soap Opera Queen som såg både glammigt och lättburet ut. Soap Opera Queen är ett knalligt rosa gloss som är fullspäckat med glitterpartiklar och skimmer på ett sätt som definitivt syns men som inte gör att man ser ut som en discokula på läpparna.

Ovan har vi först två swatches, den övre är mer utblandad och den andra är kraftigt swatchad. På andra bilden har vi applikatorn, sånt är alltid bra att visa för vi har alla våra föredragna sätt att applicera läppglans! Denna applikator är rätt standard men funkar utomordentligt bra.

 

Något som jag stör mig rätt mycket på är att man kan känna alla glitterpartiklar om man gnuggar läpparna mot varandra när man har läppglanset på, det känns alltså lite kornigt även om basen är väldigt mjuk och fin. Läppglanset sitter som ett vanligt läppglans(Inga konstigheter åt varken det negativa eller positiva hållet alltså), man får bättra på lite då och då men det sitter som jag hade förväntat mig.

Är man överkänslig för dofter ska man nog undvika detta, det doftar rätt starkt av körsbär eller något annat bärigt, jag tycker själv det är en rätt härlig doft dock så mig stör det inte. I överlag ett bra standardglans!

 

Pris: 3 dollar hos Cherryculture(Utan frakt), ca 5 dollar inklusive frakt på Ebay

Finns hos: Cherryculture.com(Direktlänk här), Ebay.

Finns i: 36 färger

Mängd: 2,5 ml

Mitt Betyg: 3/5, ett bra och billigt standardglans med fin färg.

Kommentarer:

1 roxcat:

Jag är egentligen inte så förtjust i att bära läppglans själv (hela håret fastnar ju i käften!) me det är nästan så jag vill ha det här ändå =) Det ser väldigt fint ut.

2 Honi:

Roxcat: Jag är inte heller ett stort läppglansfan men jag gillar detta, så fint!

3 Omygloss:

Det är mitt favorit-röda läppstift :) Viva Glam Cyndi från MAC

4 Omygloss:

Jag glömde säga att det kommer en tutorial på läpparna imorgon! :)

Kommentera här: