NOTD - Gum Pink

Mitt sista otestade E.L.F-lack fick komma ut och leka idag. Färgen heter Gum Pink och är en härlig sötsliskig rosa. Färger som denna har jag inte många av i samlingen men jag tycker faktiskt det är väldigt fint och feminint. Passar dessutom härligt till sommaren tycker jag! Två lager på bilderna och så Seche Vite på det!

Kommentarer:

1 Sara - Lackat:

snyggt! :D

2 Glitter Sisters:

Sött! Syrran har också detta och hoppar väl inte precis jämfota upp i luften över den rinniga kvalitén. Trots det passade jag på och beställde mig ett eget ex när ELF hade fri frakt för några dagar sedan. /N

3 Lisa:

Tycker det där lacket är superfint, är annars ingen fan av rosa, men på något sätt tyckte jag om det ändå även fast det är så rosa som det kan bli :) Jag är lika ljus i hyn som dig, så tyckte det var särskillt fint på blek hy!

4 BEAUTY SECRETS:

Underbar candypink!! Hur är Elf - lacken i kvalitén?

Kram:)

5 Honi:

Sara: Visst är det himla fint :)



Glitter Sisters: Märkte att det var lite rinnigt men jag tog mig tid och lät lagren torka mellan lackningarna så då blev det mycket lättare att få det täckande :) Färgen är fin!



Lisa: Är egentligen heller inget större fan av rosa men jag tycker faktiskt också om det även fast det är sådär sliskigt rosa! Förväntade mig inte det ^^



Beauty Secrets: i överlag bra, det finns ett som jag inte alls gillar formulan på och det var mintgröna Mint creme (Tror jag den heter) som var helt förjävlig att lacka med. Sen är väl hållbarheten inte något större under men med baslack och topplack spelar det ju ingen större roll ändå!

6 roxcat:

Det här är min typ av rosa, det ser jättefint ut!

7 Sminkan:

Sommarrosa behöver man ha minst ett av, gärna flera i olika finish. ;D

Kommentera här: