Nivea Gentle Eye Makeup remover

Jag köpte denna sminkborttagning för ett tag sedan för att prova och se om det fanns något som var lika bra som min favoritborttagning från L'oreal (länk). Även om jag funnit något som verkligen fungerar för mig så är jag ju såklart så nyfiken att jag vill testa andra också!

Denna remover ska fungera till alla hudtyper och vara väldigt skonsam mot huden. Jag tycker det tar lite tid att få bort allt smink och vissa produkter biter den inte på (T.ex några av mina mascaror brukar bara lägga sig som en svart hinna under ögonen) och då måste jag ta fram min andra remover för att få bort allt(vilket är lite småjobbigt då man ju inte vill behöva använda två borttagningar). Borttagningen har en frisk doft och själva produkten lägger sig inte som en hinna på huden, inte heller känns det som att den torkar ut huden. Skonsam tycker jag absolut den är!

Dom dagar jag inte har mycket smink på mig fungerar denna alldeles utomordentligt dock, bäst gillar jag dock att använda denna när jag tar bort foundation/puder/osv snarare än ögonsmink. Mäter den sig med min favorit? Inte alls, men det är en bra borttagning till dom som kör på Less is more.

 

Pris: Jag köpte min för 39kr men priserna varierar från affär till affär.

Finns hos: Kicks, Åhlens etc

Mitt betyg: 3/5, en okej produkt till ett okej pris som nog främst borde användas av dom som inte använder så mycket smink.

Kommentarer:

1 Carina:

Har en annan färg på min från Nivea och den var inte bra :(

2 roxcat:

Jag gick från den här till Loreal:s och jag kan inte påstå att jag har saknat den =) Men som du säger funkar den bra för att få bort lite lättare sminkningar.

3 Honi:

Carina: Vissa av Niveas borttagningar är superbra medans andra (Som denna) nog ämnar sig för dom som kör på mindre smink :(



Roxcat: Till lättare sminkningar funakr den bra, och jag gillar den till att ta bort foundation/puder. Men till ögonsmink fungerar det inte alls, jag ser bara ut som en panda efter jag kört några omgångar med denna :p

4 Emma:

SV: Jo visst =) Det visade sig vara ett rätt bra paket, men Sveriges viktigaste? Njaaaa...



Kommentera här: