Gucci Rush



Jag har provsniffat så otroligt många parfymer på den sista tiden på jobbet och har riktigt fastnat för Gucci Rush, det är bara trist att den är så himla dyr! Jag brukar tycka det är så svårt att hitta parfymer som passar mig, håller länge och (detta kanske är ett underligt krav) har en fin flaska. Jag brukar nästan uteslutande köpa parfymer som är fina men nu när jag hittar en som jag verkligen gillar men som (Tyvärr) har världens tristaste plastigaste flaska blir jag lite tveksam. Vad tycker ni, är det värt att köpa en så dyr parfym och gömma undan den i en låda eller ska jag försöka hitta en som både är fin och doftar gott? Jag ser mina parfymer lite som prydnader som ska visas fram också.

Topnoter - Gardenia, Fresia och Korianderfrö.
Hjärtnoter - Jasmin, Pittosporum och Ros.
Basnoter - Patchouli, Vanilj och Vetiver.

Pris: 565kr (Kicks.se), 560 kr(eleven.se)
Mängd: 30 ml

Kommentarer:

1 Emma:

SV: Ja eller hur älskar Vad skulle man göra med sin tid om inte alla dessa härliga bloggar fanns =)



Tycker du inte denna är snygg? Jag kan tycka den är lite retro!!! Men annars tycker jag nog ändå du ska satsa. Det är ju ändå doften du köper och använder.

2 Glitter Sisters:

Ja, jag håller med Emma. Det är trots alla doften du köper och vill åt. KÖP KÖP! :0) /N

3 Honi:

Emma: Nej jag tycker den både känns och ser ut som att den är fruktansvärt plastig. Gucci Rush 2 har samma typ av flaska men en finare "plast". Synd bara på en så härlig doft!



Glitter Sisters: Ja jag kan ju säga att jag är sugen på det! :) Det blir nog ett köp!

Kommentera här: