E.L.F Studio Powder Brush

Denna puderborste från E.L.F har ett platt borsthuvud och är gjord av syntetiskt taklon hår. Många syntetiska borstar är rätt trista att jobba med och kan kännas plastiga men detta är nog den mjukaste borste jag någonsin stött på. Den platta toppen gör att jag lätt kan applicera puder vid näsan och ger fin och jämn täckning.

Jag använder den huvudsaklingen till puder och flytande foundation med ibland applicerar jag mineralfoundation eller rouge med den också och även det fungerar bra. Med borstar i riktigt hår kan jag uppleva att borsten suger in min flytande foundation istället för att applicera den på huden så att jag måste använda nästan dubbelt så mycket produkt men denna gör inte det!

Borsten håller formen riktigt bra och även om jag tvättat den massvis av gånger nu så håller sig borsthåren intakta och sitter på plats. Borsten har normal torktid efter tvätt, jag brukar hänga dom uppochner i mitt borst-tork-ställ över natten och på morgonen är dom allihop torra så det är en fördel när det kommer till en borste med så mycket hår som denna. Hade jag inte vetat att den kom från E.L.F hade jag trott att den var mycket dyrare.

Pris: Ca 36 kr.
Finns hos: Eyeslipsface.co.uk (E.L.F, Direktlänk här)
Mitt betyg: 5/5, underbart mjuk borste med härlig stuns som ger en jämn och fin applicering och täckning.

Kommentera här: