NOTD - E.L.F Mod Mauve take 2


Provade med en lite smågrafisk tipp med Depends nummer 34 för att se om jag kunde rädda tråkigheten. Bättre blev det, lite mer roligt. Linjerna blev väl inte helt raka men det gör inte så mycket tycker jag.

Eng: Tried with a quite grafical tip with depends number 34 to see if i could save the boredom. It turned out to be better, more fun. The lines arent completely straight but I dont really mind.

Kommentarer:

1 Kerstin:

Häftigt!

2 Nailtastic:

Superfint!

3 Caroline/StyleFile:

Håller med, Passion Pink är fint men inget speciellt! De har ju kommit in ännu fler nya idag som jag vill ha ;)

4 Hanna:

SV: Joo det var väldigt underliga nomineringar :S.



För mig var det ganska självklart att rösta på Killer colours. De andra två har jag inte ens hört talas om och Linda sminkblogg läser jag inte längre. Jag älskade hennes blogg då den låg på Micromiss, innan hon vann bloggkontraktet med Veckorevyn. Men nu känns hon så jävla sponsrad och jag tycker inte det blir lika personligt som när man köpt sina egna grejer och så. Sen är det ju repeat på typ 5 sminkningar hela tiden. Visst jag fastnar ju i samma spår ibland men jag har långt ifrån samma tryck än henne på sig att göra nåt kreativt.

5 sminkjante:

Snyggt manikyr.

6 samantha:

Hej !

Har precis hittat till din blogg via beleza's blogg.

Jag har en fråga ....

Jag har gått och velat fram och tillbaka i några veckor nu om jag ska beställa från E.L.F eller inte ... jag tänkte fråga dig eftersom du beställt därifrån.

Och du skriver att vissa saker är bra och andra saker är mindre bra.

Vill bara ha lite varning och tips på vad som är bra eller dåligt ?!

Jag har tänkt beställa följande :

Läppglans och läppstift.

Ögonskuggor.

Eyeliner.

Nagellack.

Foundation (mineral) eller Tinted Moisturiser.

Samt rouge.

Vilka av dessa har du provat ?? vilka är bra enligt dig? och vilka ska man köpa någon annanstans?

Har du förresten tips på andra billiga/budget make-up märken så tipsa gärna om dem !

7 Honi:

Hej Samantha, kul att du hittade hit! Ja med E.L.F är det lite olika när det gäller grejjer. Självklart varierar vad man gillar ju också från person till person!

Läppstift/Läppglans: Deras mineral-läppstift är underbara, likaså deras Super glossy lip shines.

Ögonskuggor: Deras mineralskuggor är också riktigt bra, jag gillar Confident bäst!

Eyeliner: När det gäller eyeliner så rekommenderar jag faktiskt alltid H&Ms dipliner, den är superbra och jag har använt den i många år nu.

Nagellack: Mina favoriter är Royal Purple, Smoky brown och Fire coral. I överlag så har dom riktigt fina lack, alla jag testat har haft en bra formula förutom Mint cream som jag tyckte var svårlackad.

Foundation: Jag har haft mineralfoundation från dom i ett år ungefär och den fungerar som en vanlig mineralfoundation.

Rouge: Ett av mina favoritrouge kommer faktiskt från elf, Bliss heter det och är ett riktigt ljust rosa mineralrouge. Så deras mineralrouge rekommenderar jag också!



Något som jag varmt kan rekommendera är H&M och Depends nagellack. Speciellt H&M har massvis av fina lack nuförtiden, dom har varit riktigt dåliga på det dom sista åren men nu har dom massvis av fina lack!

8 samantha:

Okej ...blir nog en beställning då :)

Men en sak jag grubblar över är hur jag ska välja färger på foundation och rouge .... är novis på det här med smink (har inte direkt sminkat mig innan...och bara precis för några månader sedan velat bli lite mera tjejig och sminka mig mer och så)

Jag har mycket ljus hud och har fräknar :( och rödblont hår .... som beleza ungefär fast mera åt det blonda/guldiga hållet!

Jag vet inte om jag har varm eller kall hudton??

Hur gör du när du väljer färger på smink över nätet?

Hur lång tid tar det att få grejer från elf ??

Har du provat ögonskuggor/smink från H&M eller claudia?

Tipsa gärna mig om andra budget märken :)

9 Honi:

Det här med kalla och varma hudtoner skrev Rocketqueen ett jättebra inlägg om:

http://rocketqueens.blogg.se/2007/august/varma-eller-kalla-undertoner.html

E.L.F grejerna brukar man få efter 1-2 veckor, ibland mindre! H&M Har jättemånga bra ögonskuggor, Claudia har jag tyvärr ej provat men jag vet att många av mina vänner tycker dom har bra grejer!

Wet'n'wild har mycket trevligt faktiskt, vet inte hur lätt det är att hitta dock men det kan vara ett bra tips att hålla utkik efter! Dom har tex många fina lack i neutrala toner.



Jag brukar oftast kika på dom två ljusaste tonerna när jag shoppar via internet och sedan tittar jag lite i spegeln för att se vilken ton som är närmast min egen.

10 samantha:

Tack för tipset/länken med hudtonerna :) men jag blev bara mera förvirrad..tror jag går in på åhlens eller kicks och frågar nån av smink personalen där :)

Jag tror jag har kall hudton men är ej 100% säker.

Var på E.L.F webbsida hittar jag : E.L.F mini collection?

Tack för alla tips och svar :)

11 Honi:

Det är lätt hänt att bli förvirrad, det blir jag också ibland faktiskt! Det är definitivt lättare att kika in i en butik (Makeupstore ger mig alltid många bra råd fex) för att få lite bättre råd, det är lättare för dom när dom kan se din hud i verkligheten under bra ljus!

http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~165.htm

Där finner du minikollektionen!

Kommentera här: