Julklappstips till yngre tjejer

Hade tänkt göra några inlägg där jag tipsar om julklappar till olika målgrupper, Yngre tjejer, Kvinnor(Smink, hudvård & Hårvård) & Män. Startar ut med ett inlägg med tips om julklappar för dom yngre tjejerna som antingen ska eller just har kommit i tonåren. Hoppas att någon får lite hjälp av detta!

En fin liten present-box från H&M för 50 kronor som innehåller ett lekfullt läppglans och en tvåfärgad ögonskugga, perfekt för tjejen som precis börjat prova sig fram med smink. Finns hos H&M och på deras webshopp på länken under.

LÄNK

Läppglans fungerar oftast till dom yngre tjejerna då det är ett diskret sätt att låta sitt barn sminka sig när dom nu kommer till den åldern där dom blir nyfikna och vill testa allt som har med smink och hår att göra. Finns hos H&M och på deras webshopp på länken under.

LÄNK

När jag var yngre så fick jag ett jättefint rosa glitternagellack i julklapp, av vem kommer jag inte ihåg men jag kommer ihåg hur mycket jag tyckte om det och hur välanvänt det blev. Depend har fina och billiga lack i små flaskor som man kan ge separat, med något annat eller sätta ihop 3 eller fyra i ett litet nagellackskit. Depends minilack kostar 25 kronor hos KICKS, Åhlens, Parelle etc.

LÄNK till Kicks Webshopp

Även mascara brukar vara ett hit för dom som just börjat prova sig fram inom smink, en brun mascara ger ett mer neutralt intryck vilket kan vara bra i den åldern. Finns hos dom flesta sminkaffärer såsom Åhlens, Parelle, Kicks etc.

LÄNK till Kicks Webshopp

 

Niveas Angel Star serie är en hallondoftande serie med 4 produkter som enligt mig är som gjort för tjejerna i yngre tonåren. Angel Star Shower Cream kostar 35 kr, Angel Star Deo kostar även den 35 kr, Angel Star Lip Care går på 30 kr och Angel Star Body Lotion kostar 60 kr. Priserna kan ha ändrats men dom ligger i en relativt billig prisklass. Hade jag valt något ur serien att ge till min pojkväns 13åriga syster hade det varit Body Lotion och Duschkräm. Finns i välsorterade mataffärer samt större sminkkedjor.

Kommentera här: