En dusch 3a

Lipglossbitch har infört ett nytt inslag på sin blogg där hon listar 3 olika grejer med det gemensamma ämnet skönhet. Först ut är 3 grejer på dusch-hyllan och självklart hakar jag på! Ni kanske kan se ett tema just nu när det kommer till märke, men det är nog uteslutande för att jag just varit hemma i Sverige där det faktiskt finns Lush (Här i Danmark msåte man beställa från Storbritannien tyvärr, finns inga fysiska butiker).

1. LUSH Schampokaka Squeaky Green.
Jag älskar Lush's Schampokakor och det gör faktiskt även min pojkvän som gillar faktumet att en liten Schampokaka håller lika länge som 3 stora flaskor, bonus!

2. LUSH Marilyn inpackning.

Jag brukar ha den i håret under några timmar när jag är hemma och donar (Kan ha i den en hel dag utan problem faktiskt) och efter den är urtvättad blir håret helt galet glansigt och fint. En recension på denna kommer snart!

3. Sunsilk Schampo och Balsam i Fresh for Longer serien.
Jag brukar ha svårt för att hitta budgetprodukter som funkar för mitt långa och extremt tjocka naturliga hår men denna serie håller mitt hår rent och fint. Jag tvättar håret ungefär två gånger i veckan och den fräscha doften sitter kvar även när jag tvättar håret igen.

Vad har ni på dusch-hyllan?

Kommentera här: