E.L.F 100 Palett

Lydia efterfrågade lite mer ingående information angående 100paletten från E.L.F som jag nämnde i ett inlägg för inte så länge sen. Eftersom jag inte har paletten har jag googlat recensioner på paletten och tänkte samla ihop åsikterna angående paletten så får man mer än en persons utlåtande. Jag har alltså plöjt igenom videos på youtube, blogg-inlägg och kommentarer för att hitta ärliga åsikter om den!


Förpackning: E.L.F paletten har genomskinlig plast på framsidan vilket gör att man kan se dom flesta färgerna utan att öppna paletten, väldigt praktiskt! På insidan finns en liten spegel och två svamp-applikatorer. Vissa har haft problem med att gängorna gått sönder men dom flesta verkar inte ha haft något problem utan tycker snarare att den känns hållbar.
Pris: Paletten kostar 183 kronor på Eyeslipsface.co.uk. Om man jämför det med dom 135 kronorna jag betalade för min Manlypalett från Ebay så är det inte så hemskt mycket mer!
Pigmentering: Jag har sett swatches från några bloggar, bl.a. Pajawallflower vars bild kommer här:

Ser inte alls dåligt ut tycker jag, även om dom mörkaste tonerna hade kunnat vara mycket mörkare. Det brukar vara rätt lätt att bygga upp färgintensitet dock så det borde inte vara något problem.

Och jag vet att denna video är som en enda stor reklam men det var bra närbilder på färgerna för dom som vill se lite mer än bara en bild på deras hemsida:

Hållbarhet: Jag har sett att många har jämfört E.L.F's 100 palett med Coastal Scents 88 palett och även om man får jobba lite mer för att få upp en färgintensitet så verkar hållbarheten vara ungefär samma. Dom sitter bra, och dom sitter speciellt bra om man använder en bas under (Såsom en primer, en krämskugga eller liknande) är slutsatsen av dom flesta vars åsikter jag läst.

Annat: Vissa har fått paletter där skuggorna är sönder, E.L.F har väldigt bra kundservice och brukar skicka ut en ersättning om produkterna anländer trasiga. Det är bara att skicka ett mail med en bild på paletten och fakturan som kom med paketet så brukar det lösa sig.

 

Hoppas att det hjälpte lite i jakten på den perfekta paletten!

Kommentera här: