Eyebrow tutorial by MissChievous

Jag satt och kikade lite på inspiration och diverse tutorials på youtube och såg denna av en av mina favorit beauty-youtubers MissChievous. Tror att många av oss har problem med att forma och fylla i brynen för att få det att se naturligt och snyggt ut så jag rekommenderar verkligen att kika på den videon, jag fick personligen massor av tips iallafall!

 


Eng: I was looking at inspiration and tutorials on youtube and saw this one by one of my favourite beauty-youtubers MissChievous. I think that many of us have some problems with shaping and filling in our brows to make it look natural and nice, so i really recommend watching that video!

 

Kommentarer:

1 louise:

sv: åh, tack snälla! :)

2 Emelie:

jag älskar den :D

vad gör du då?

3 Jessica:

Sv: Tack så jättemycket! kram :)

4 paulina♥:

sv: jdet tar jag till mig :')

hoppas du har haft en bra dag!

kram

5 Divan:

ISVATTEN är ju de bästa som finns när man är riktigt törstig. AHA de visste jag inte tack för tipset ska tänka på de (: dock har jag inga sugrör hemma nu så tänderna får lida lite till

6 ♥Claaaudia ♥:

Bra video ;)!

SKa vi följa varandra via bloglovin?

7 Julia:

8 Julia:

ojdå, råka skicka en tom, hehe ;)



alltså, vi tjejer och vår ögonbryn... GUD vad man har hållt på, jag vågar knappt titta på bilder som är typ ett år, BARA pga mina hemska ögonbryn, HAHAHA :(



sv: åh, tack så mycket för tipset, jag får kolla upp det! =)

9 Fii:

Haha ärligt så tyckte jag inte det var fint. Det ser riktigt fejkat och påmålat ut. Då såg det bättre ut när hon inte målat de tycker jag :)

Kommentera här: