EOTD - Red red red

Detta är en eotd från helgen, så ny är den inte. Har säkert tre-fyra sminkningar jag inte har hunnit lägga upp ännu. Det här är en rödrosa sminkning som jag gjorde för att liva upp en outfit som i stort sett bestod av svart och silver. Har använt två skuggor från H&M som tyvärr inte har något namn, den ena är rosa med massvis av glitter och den andra är röd och skimrande. Sen har jag lagt eyeliner (E.L.F cream eyeliner) samt the colossal mascara. Jag blev nöjd och tyckte det blev riktigt snyggt.

Hoppas alla har haft en bra midsommar, här i Danmark har vi ingen midsommar alls så jag har haft fruktansvärd "sverigelängtan" dom sista dagarna.

Eng : This is an EOTD från the weekend, so its not new at all. I think i have three or four makeups that i havent had time to put up on the blog yet. This is a reddish pink makeup that i made to lively up a black and silver outfit. Ive used to un-nameable eyeshadows from H&M (Pink with loads of glitter and red and shimmering ones). Ive also used E.L.F cream eyeliner and the colossal mascara. Im liking it!

Kommentera här: