Julklappstips till honom

Här kommer sista delen av mina julklappstips, tips om julklappar till männen i ditt liv. Pappa, pojkvän, man eller storebror! Jag brukar köpa parfym eller liknande om jag köper en present till en man som man inte riktigt vet vad man ska ge till, det går alltid hem!

Detta är en parfym som jag personligen verkligen älskar, en lite exotisk doft som jag finner riktigt intressant. Parfymer i det hela är en riktigt bra present, så det är bara att provdofta och ge bort sånt som man tror mottagaren skulle gilla!

LÄNK till Kicks.se's webshopp

Vax är något som dom flesta killar brukar använda då och då, så varför inte köpa ett lite dyrare vax i present till dom som gillar att fixa med håret? Disp har bra vax som är lätta att tvätta ur, vilket ibland kan vara lite svårt när det kommer till vax.

LÄNK till nelly.se's webshopp

Lush har en massa gottigott för dom flesta, och jag vill gärna tipsa om deras presentkit som heter Cosmetic Lad och som innehåller Bohemian Soap, Shave The Planet rak-kräm, Cosmetic Lad moisturizer (mini, 10g), Squeaky Green Shampoo Bar, The Olive Branche duschgelé. Squeeky Green är en favorit hos min pojkvän så detta kit rekommenderar jag absolut!

LÄNK till lush.se's webshopp (Kitet ligger under presenter och sedan på fjärde raden).

Kommentarer:

1 k a t t i s -v-:

åh tack så mycket :) helt ofixade å jag är osminkad osv men gillar bilden ändå (a)



bra förslag på presenter, jag skulle köpt parfym men deta år köpte jag ny rakapparat till pojken :)

2 Honi:

Kattis -v- : Rakapparat är också en riktigt bra grej! :) Dom flesta grabbar brukar uppskatta det så det tycker jag är en bra present!

3 Maria:

Vilka bra tips=) Alltid lika svårt till killar

4 Honi:

Maria: Ja det brukar vara jättesvårt! :)

Kommentera här: