Julklappstips, smink till henne

Smink är väldigt individuellt, många gillar neutrala toner och andra gillar knallfärger. Tänkte tipsa om några saker som borde gå hem hos dom flesta kvinnor!

Too Faced's Naked eye palett är en fin palett med 9 skuggor som går i lite mer neutrala färger och kan användas både till neutrala dags-looks eller till en festsminkning. Jag har även sett att den går att köpa i butik hos vissa av Parelle's butiker om man inte gillar att shoppa online.

LÄNK till eleven.se's webshopp

Till sminkälskaren går nya fina borstar alltid hem. Makeupstore har ett fint kit med 5 borstar för 395 kronor nu såhär till jul. Kitet innehåller Browbrush 210, Lipbrush 111, Blending Brush 108, Eyeshadow brush small 105 och Powder brush 370.

LÄNK till nelly.com's webshopp

Eyeliner och mascara brukar vara sånt som dom flesta använder, och det svenska märket Isadora har som vanligt släppt några julaskar. Denna innehåller Flashy Curl Mascara och Colorful Eyeliner Black och kostar 189 kronor. Även denna borde gå att köpa i dom vanliga sminkbutikerna såsom Kicks, Åhlens etc.

LÄNK till kicks webshopp

I denna palett finns massvis av skuggor i fina neutrala färger, både skimriga och matta. Perfekt till den som gillar att prova sig fram eller som inte har så många färger i samlingen till att börja med.

LÄNK till eleven.se's webshopp

Kommentarer:

1 kerstin:

Jag kan nog säga att jag önskar mig allt här, utom Naked Eye Kit, men den har jag ju redan )=

2 Emma P:

Jag är lite skeptisk till såna som passar alla, färg är nästan alltid roligare än neutralt tycker jag. Fast okej, jag gillar min nakedpalett så det stämmer ju iofs inte alltid...

3 Honi:

Emma P: Jag är ju mer till färg själv(Och håller med om att färg alltid är roligare!), men Nakedpaletten, mascaran och borstarna hade jag absolut inte sagt nej till. Dom flesta verkar dras mot neutrala sminkningar dock :)

Kerstin: Då har jag lyckats bra med tipsen ! :) Svårt att tipsa om sånt här, då får man köra lite mer generellt.

Kommentera här: