Eyeko Grafitti Eyeliner Pen

Jag klickade hem ett litet hemligt paket från Eyeko för ett tag sedan där man fick produkter värt dryga 250kr till 100kr, haken var då att man inte riktigt visste vad man skulle få hem. I mitt paket låg bland annat en av Eyeko's Grafitti Eyeliner Pens i en fin lila färg. Jag har flera gånger kikat på dessa då jag var sugen på att se hur dom fungerade och höll i jämförelse med gel, cream eller flytande eyeliner.

Pennan är utformad som en vanlig penna med kork, och själva pennan har en filt-spets tipp. Tippen är mjuk och medgörlig uppe på slutet men robust där den sitter fast i själva pennan. Jag upplever att jag får riktigt bra flöde av färg från pennan utan att behöva skaka eller trycka. Håller man pennan på samma ställe för länge så börjar färgen blöda (Se strecket längst ner på nedersta bilden), men så länge man håller pennan i rörelse så är inte heller det några problem.

Hållbarheten däremot är helt otrolig, jag tog en dusch för att jag hade råkat få färg i håret och glömde helt bort att jag hade smink på mig. Efter duschen satt pennan fortfarande kvar, helt orörd, medans mascaran hade fällt och kajalen var borta helt. Det enda som tar bort den är sminkborttagning, och då glider den av utan problem.

Pris: 6.00€, dryga 55 kronor(Hos eyeko.com). 8$, dryga 56 kronor (Cherryculture).
Finns hos: Eyeko.com, Cherryculture.com.
Föråpackning: Filtspets-tipp, pennan ser ut som en vanlig penna.
Mitt betyg: 4/5, det är så nära att den får en klockren femma, men blödningen av färgen drar ner betyget.

Kommentera här: